MAGIKAL PELLET KAZÁNOK

Új generációs, teljesen automata pellet kazánjaink tökéletes és független megoldást nyújtanak gázüzemű rendszerek kiváltására. A vízteres megoldásnak köszönhetően központi fűtési rendszerhez köthetőek, így a fűtés mellett a melegvíz előállítás is biztosított. Az automatizált működés és a nagyméretű pellet tároló lehetővé teszi a folyamatos, gondozásmentes üzemelést, a wifi vezérlés pedig távoli elérést teszt lehetővé. 

magikal hevo

Pellettüzelésű falikazán, központi fűtési rendszerekhez

A világ első pellettüzelésű falikazánja. A pellettüzelés soha nem volt még ennyire egyszerű. Maximális komfort, teljeskörű automatizáltság.

Pellettüzelésű állókazán, központi fűtési rendszerekhez

Nagyteljesítményű pellettüzelésű állókazán. A pellettüzelés soha nem volt még ennyire egyszerű. Maximális komfort, teljeskörű automatizáltság.

MAGIKAL FATÜZELÉSŰ KAZÁN

Pellet kazánjainkhoz hasonlóan, fatüzelésű kazánunk is megoldást nyújthat hagyományos gázkazán kiváltására. Teljes egészében rendszerbe integrálható, így a fűtés és melegvíz is biztosított.

magikal sphera

Fatüzelésű állókazán, központi fűtési rendszerhez

Nagy otthonok fűtésére és egyenletes mennyiségű használati melegvíz előállítására szolgál. A teljes egészében rozsdamentes acélból készült hőcserélőnek köszönhetően biztosított a hosszú élettartam.