MAGIKAL AUTOMATA PELLET KANDALLÓK

Automata pellet kandallóink az új generációs fűtési rendszerek egyik legkülönlegesebb és leghatékonyabb megoldását nyújtják. Az egyedi látvány mellé kimagasló tartósság és fűtőteljesítmény társul. A központi fűtési rendszerhez köthető termékünk gázkazános rendszer kiváltásra is alkalmas, így a fűtés mellett a melegvíz biztosítása is megoldott. Az automata működésnek és a távoli vezérlésnek köszönhetően rendkívül hosszú, törődésmentes üzemeltetés biztosított.  

magikal trilogy kandalló

Látványkandalló

A látványfűtés sosem volt még ennyire hatékony! Különleges kialakítású panoráma felépítés, mely a kimagasló teljesítmény mellet különleges hangulatot varázsol otthonába.

MAGIKAL BLOW

Extra méretű tűztér

Ez a hagyományos pellet kandalló tökéletesen belesimul környezetébe. A minimalista designak és a nagyméretű ablaknak köszönhetően bármilyen stílusú helyiségbe beilleszthető.

Vízteres kandalló, központi fűtési rendszerhez

Hatalmas tűztér, kimagasló fűtőteljesítmény, minimalista design. Nagyobb méretű családi házak teljes fűtésének kiváltására is alkalmas, automatizált vízteres pellet kandalló.

MAGIKAL FATÜZELÉSŰ KANDALLÓK

Központi fűtési rendszerhez köthető fatüzelésű kandallónk a hagyományos kandallók egyik leghatékonyabb és legnagyobb teljesítményű megoldása. A vízteres kivitelnek köszönhetően a berendezések központi fűtésre köthetők, így a kandalló által termelt hőenergia az egész ház fűtésére és használati melegvíz előállítására is felhasználható. A kandallók alapfelszereltségéhez tartozik az EST (Evolution System Technology), ami egy innovatív technológia, amely kiküszöböli a nyílt tágulási tartály szükségét, mivel az már beépítésre kerül a berendezésbe. 

Fatüzelésű kandalló, központi fűtési rendszerhez

Az üvegajtó kettős nyitásának köszönhetően a kandalló garantálja a praktikus használatot. További felhasználóbarát megoldás az előlapról elérhető hamugyűjtő fiók és a kéményhuzat szabályozó szelep.